Skip to content

Ons team

Chiropractoren

Bij Praktijk Chiropractie Kramer staat al meer dan 35 jaar een deskundig, vriendelijk en doelgericht team voor u klaar. Steeds meer mensen ontdekken de positieve en snelle resultaten van chiropractie. Wij zien alle klachten die betrekking hebben op het bewegingsapparaat. Van bijvoorbeeld nekpijn, rugpijn en bekkeninstabiliteit tot tennisarm, frozen shoulder en huilbaby. Chiropractie is voor alle leeftijden geschikt. Van ouderen tot baby’s. Ons doel is om iedereen weer goed en pijnvrij te laten bewegen. Onze chiropractoren zijn universitair opgeleid en voortdurend ‘in beweging’ om voor u de nieuwste technieken toe te kunnen passen en u snel en professioneel te helpen. Lid: NCA en SCN

Assistentes

Utrecht

In 1985 is aan de Amsterdamsestraatweg 725 de eerste patiënt behandeld. Na tal van kleine verbouwingen is in 2005 begonnen met de nieuwbouw. De gerestaureerde voorgevel doet nog herinneren aan het verleden. Daarachter is er een totaal nieuwe en ruime praktijk met geavanceerde apparatuur gerealiseerd. Bij binnenkomst valt de patio met veel groen en licht direct op en vormt een aangename onderbreking voor het pand met een diepte van 50 meter. Centraal hierin staat een beeld ontworpen door beeldend kunstenaar Jits Bakker.

In Stijl

De met stijl ontworpen balie biedt plaats aan 3 secretaresses. De wachtruimte is volop geprojecteerd in het daglicht niet alleen dankzij de patio, maar ook door een in de volle lengte aanwezige lichtstraat. Alle 10 behandelkamers hebben daglicht toetreding, luchtverversing en zijn voorzien van moderne apparatuur. Naast een grote archiefruimte wordt het geheel gecomplementeerd met een voorlichtingsruimte en invalidetoilet.

30.000 patiënten

Chiropractiepraktijk Kramer is in ruim 35 jaar uitgegroeid van een eenmanszaak tot een praktijk met ruim 30.000 patiënten. Mensen met rug-, nek- en hoofdpijnklachten hebben wij bijgestaan met de best mogelijke chiropractische zorg. Ook “finetuning” van de wervelkolom zoals topsporter Jochem Uytdehaage het formuleerde en beweging optimalisatie zijn functionaliteiten waarvoor sporters bij ons terecht kunnen. Deskundig advies staat bij ons, als lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie, hoog in het vaandel. Dankzij bij- en nascholing blijven wij continu op de hoogte van de nieuwste inzichten en vooruitstrevende onderzoekstechnieken in ons vakgebied. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk samen met artsen en therapeuten voor een optimaal herstel van de patiënt.