Skip to content

Over onze praktijk

Chiropractie Kramer opent in 1985

In 1985 is aan de Amsterdamsestraatweg 725 de eerste patiënt behandeld. Na tal van kleine verbouwingen is in 2005 begonnen met de nieuwbouw. De gerestaureerde voorgevel doet nog herinneren aan het verleden. Daarachter is er een totaal nieuwe en ruime praktijk met geavanceerde apparatuur gerealiseerd. Bij binnenkomst valt de patio met veel groen en licht direct op en vormt een aangename onderbreking voor het pand met een diepte van 50 meter. De met stijl ontworpen balie biedt plaats aan 3 secretaresses. Centraal hierin staat een beeld ontworpen door beeldend kunstenaar Jits Bakker.

Een fijne praktijk met veel daglicht inval, schone lucht en moderne behandelkamers

Er komt veel daglicht binnen in de wachtruimte. Niet alleen dankzij de patio, maar ook door een in de volle lengte aanwezige lichtstraat.
Alle 10 behandelkamers hebben daglicht toetreding, luchtverversing en zijn voorzien van moderne apparatuur. Naast een grote archiefruimte wordt het geheel gecomplementeerd met een voorlichtingsruimte en invalidetoilet.

30.000+ patiënten

Chiropractiepraktijk Kramer is in ruim 35 jaar uitgegroeid van een eenmanszaak tot een praktijk met ruim 30.000 patiënten. Mensen met rug-, nek- en hoofdpijnklachten hebben wij bijgestaan met de best mogelijke chiropractische zorg. Ook “finetuning” van de wervelkolom zoals topsporter Jochem Uytdehaage het formuleerde en beweging optimalisatie zijn functionaliteiten waarvoor sporters bij ons terecht kunnen. Deskundig advies staat bij ons, als lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie, hoog in het vaandel. Dankzij bij- en nascholing blijven wij continu op de hoogte van de nieuwste inzichten en vooruitstrevende onderzoekstechnieken in ons vakgebied. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk samen met artsen en therapeuten voor een optimaal herstel van de patiënt.

Wij zijn aangesloten bij

Nederlandse Chiropractoren Associatie
Stichting Chiropractie Nederland
Belangenvereniging Patiënten Chiropractie